Nyanställda

Så är då rekryteringen av nya medarbetare till LSC klar och de nya kommer till oss på tillfälligt besök onsdag 18/6. Vi vill träffa dem och berätta om de planer vi har inför höstterminen. De som vi nu rekryterat är Monica Moritz från Vilhelmina och Elisabeth Widmark från Umeå. Elisabeth vikarierar för Jörgen som går på barnledighet under sex månader. Vi kommer senare att ge dem själv möjlighet att presentera sig närmare här.

 

Vi fokuserar nu också på att färdigställa termin 2 på SMO-D innan vi alla går på semester. Det är lite små detaljer som återstår och några lärobjekt behöver plockas fram och produceras. Som vi kan se hittills tror vi termin 2 blir en mycket intressant och spännande termin, åtminstone innehållsmässigt i CuRSnet.

 

Eftersom vi är en risk och säkerhetsmyndighet vill jag till sist tipsa om en ny hårddisk. Oroar du dig för att dina datafiler ska förstöras av eventuella bränder och översvämningar, finns nu en ny hårddisk från Iosafe. Den har ett skyddande skal som står emot temperaturer på upp till 760 grader, och det ska även hålla tätt om hårddisken sänks ner i 1,5 meter djupt vatten under 24 timmar. Här hittar du mer om hårddisken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: