Lärstödscentrums vecka

Idag åker en del av lärstödscentrum för att träffa Räddningsverkets IT-grupp. Vi kommer att visa och diskutera våra projekt som SMO på distans, e-mötessystemet, vårt författarverktyg andra saker som påverkar Räddningsverkets IT-infrastruktur.

Vi kommer också att titta på den nya Rökdykarsimulatorn som Räddningsverket tagit fram tillsammans med Högskolan i Skövde, ett intressant projekt om datorspel och lärande.

Lärstödscentrum går på Adobe Liveseminariet. Adobe kommer med en rad program för att skapa innehåll tex som att skapa innehåll för mobiler, videoproduktion, nya sätt att kommunicera på webben. Vi skriver mer om seminariet senare.

I slutet av veckan åker halva lärstödscentrum till Göteborg för att träffa Fronter. Fronter är det företag som vi köper CuRSnet av. Vi ska själva få utbildning i portfolioverktyget, en del nya provfunktioner samt nya sätt att arbeta med plattformen.

Är du helt nöjd med CuRSnet? Om inte, skriv en kommentar så tar vi upp detta med Fronter eller försöker svara på det själva.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: