Lärstödscentrum på Revinge och Rosersberg denna vecka

Denna vecka är Håkan Lilja och Kalle Hedlund på Revinge för att arbeta med SMO på distans tillsammans med Jonas Evbäck (introkursen) och Lars Carlsson (hälsa och livsstil i Räddning 1). Vi kommer att vara där tisdag och onsdag.

På torsdag och fredag arbetar Håkan och Kalle med förberedelserna inför de återstående delarna i SMO-utbildningen i Rosersberg. Till detta arbete har vi fått hjälp av två lärare som kommer att jobba med oss denna termin.

Det är Martin Neldén från Sandö som kommer att jobba heltid samt Patrik Svedenskiöld som kommer att jobba en viss del av sin arbetstid hos oss.

Denna vecka kommer vi alltså besöka Revinge och Rosersberg, 4-5 september kommer vi att besöka Skövde och vi besökte Sandös lokala lärarvecka förförra veckan.

Gruppbild

Är du intresserad av att diskutera distansutbildning, SMO på distans eller något annat, haffa oss (se bilden, tyvärr har vi inte hunnit tagit någon ny bild), eller kontakta oss på support@cursnet.srv.se.

Annonser

One Response to Lärstödscentrum på Revinge och Rosersberg denna vecka

  1. […] och arbetade vidare med utbildningen skydd mot olyckor (SMO) på distans (vi skrev om detta tidigare). I Revinge jobbade vi vidare med hälsa och livsstil och introduktionskursen. Till dessa kurser […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: