Utbildningen ”Skydd mot olyckor” på distans

bm_med-dator.jpgArbetet med att anpassa SMO-utbildningen (skydd mot olyckor) till distans pågår för fullt. Det blir en blandning av närstudier (på skola) och distansstudier. Första terminens kurser beräknas vara klara under augusti, därefter blir det start av de övriga. Som vi skrivit tidigare söker vi nu lärare som manusförfattare/kursutvecklare till dessa kurser. 

Vi kommer att producera kurserna författarverktyget Lectora. Vi har också en ambition att samarbeta med IKT-pedagoger vid andra utbildningsorganisationer för återkoppling av producerat material. Det finns också en referensgrupp utsedd som kommer att ge oss nödvändig feedback på materialet.

I arbetet kommer vi också att ta fram en lärarutbildning i distanshandledning för lärare som driver distansutbildningar. Just nu skriver vi underlag för en upphandling av en sådan utbildning.

Annonser

One Response to Utbildningen ”Skydd mot olyckor” på distans

  1. […] börjar nu lägga in både gamla och nya kurser i systemet. Nya kurser är framförallt ”Skydd mot olyckor på distans” och en fördjupningskurs för Räddningsverkets internationella personal. Vi kommer också att […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: